Poslušajte novu pesmu benda The Rolling Stones “Living In A Ghost Town”


Kaver singla "Living In A Ghost Town" grupe The Rolling Stone

Snimljena prošle godine, završena u izolaciji.

Nakon svoje glavne uloge u “One World: Together At Home” humanitarnom programu tokom vikenda, The Rolling Stones su objavili potpuno novu pesmu, prenosi magazin Uncut.

Pesma sadrži trenutnu postavu grupe The Rolling Stones: Mik Džeger (Mick Jagger, vokal, usna harmonika, gitara, prateći vokal), Kit Ričards (Keith Richards, gitara, prateći vokal), Čarli Vots (Charlie Watts, bubnjevi), i Roni Vud (Ronnie Wood, gitara, prateći vokal) uz Derila Džonsa (Darryl Jones, bas) i Meta Kliforda (Matt Clifford, klavijature, francuska horna, saksofon, flugelhorn).

“Stonsi su u studiju snimali novi materijal pre karantina i postojala je jedna pesma za koju smo mislili da će odjeknuti kroz doba u kojem se nalazimo,” objašnjava Džeger. “Na njoj smo radili u toku izolacije. I eto je… Nadam se da će vam se svideti.”

“Hajde da skratimo priču”, dodaje Ričards. “Snimili smo ovu pesmu pre više od godinu dana u Los Anđelesu za novi album, stvar koja je u toku, ali se onda situacija zakomplikovala pa smo Mik i ja odlučili da ova pesma treba da proradi upravo sada, i evo dobili ste je. Čuvajte se!”

(Visited 216 times, 1 visits today)