Poslušajte novi singl Lane Del Rej – „Is This Happiness“


Lana Del Rey - UltraviolenceDo izlaska njenog novog albuma Ultraviolence početkom sledeće nedelje, Lana Del Rej (Lana Del Rey) je podelila brojne numere koje su se našle na LP-u, uključujući i naslovnu numeru: „West Coast“, „Shades of Cool“, „Brooklyn Baby“.

Del Rej je ponudila još jedan singl pod nazivom „Is This Happiness“, bonus numeru ekskluzivno za iTunes. Sasvim neobična, Lana Del Rej je nedavno podelila svoje razmišljanje o ličnoj sreći u intervjuu za Gardijan (The Guardian), i tom prilikom je priznala: „Volela bih da sam već mrtva“. Kada joj je reporter Tim Džonz (Tim Jonze) rekao da verovatno nije mislila to što je rekla, Lana je nastavila „Ali jesam! Ne želim da nastavim da radim ovo. Ali nastavljam“. Džons je nastavio da insistira i pitao je: „Šta da radiš? Da praviš muziku?“, na šta je odgovorila: „Sve. Baš tako se osećam. Da nije tako ne bih to ni izjavila. Bojala bih se da znam da dolazi (smrt), ali…“

U drugom intervjuu, ovoga puta za Njujork Tajms (The New York Times), Del Rej je nastavila sa tužnim stavom, govoreći: „Raduje me ideja da će se sve ovo završiti. To je olakšanje, zaista. Bojim se smrti, ali želim da umrem“.

Album Ultraviolence izlazi 17. juna.

(Visited 51 times, 1 visits today)