Pogledajte spot Igora Vinsa – „Je Ne Suis Pas Du Tout Simple“


Igor VincePredstavljamo vam najnoviji video spot multitalentovanog muzičara Igora Vinsa„Je Ne Suis Pas Du Tout Simple“ (Ljubav stvara se pred nama) sa aktuelnog albuma Let’s Do It.

Harizmatični autor, široj publici je poznat kao jedini muzičar sa ovih prostora koji je imao čast da nastupa i sarađuje sa legendarnim Femijem Kutijem (Femi Kuti), Kezajom Džonsom (Keziah Jones), Fatumatom Diavarom (Fatoumata Diawara) i drugim velikanima svetske muzičke scene.

Igor Vins, kompozitor i autor ove numere, u čijem glasu se oseća posebna emocija, ovom pesmom ukazuje na širok spektar svog muzičkog izražavanja.

Numere „Let’s Do It“, „Find Love“, „Sve je u redu“ i „We Are Not Aware“ s pomenutog albuma postigle su veliki uspeh kod domaće i strane publike, prikazujući Igora i njegove goste – Femija Kutija, Dina Boumana (Dean Bowman) i Tomija Tija (Tommy T) – u najboljem svetlu.

Ovog puta, uoči Dana zaljubljenih, Igor Vins objavljuje singl i video spot „Je Ne Suis Pas Du Tout Simple“ – na srpskom jeziku „Ljubav stvara se pred nama“ – baladu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Glavna glumica u spotu je Lisleinis Mesa Rivero – prelepa kubanska plesačica i model.

Reditelj spota je Branko Sujić za Binta Sound produkciju.

Zavirite u predivan svet čiste ljubavi i osetite inspiraciju.

(Visited 91 times, 1 visits today)