Pogledajte spot dueta Quasarra i Josipe Lisac za pesmu „Ljubav“


Josipa Lisac & Quasarr - LjubavJedna od regionalnih najvećih muzičkih diva, Josipa Lisac snimila je duet „Ljubav“ sa riječkim pop bendom Quasarr.

Već je sama vest izazvala zanimanje medija, ali i zanimanje publike koja sa nestrpljenjem očekuje čuti kako se u quasarrovski zvuk uklopio izuzetan vokal Josipe Lisac. Ideja o zajedničkoj saradnji nametnula se čim su članovi benda napravili pesmu, a druženje i snimanje iste pokazalo se vrlo spontanim i ugodnim.

Oduševljena sam pjesmom i pozivom. Oni su sjajni, mladi, talentirani ljudi koji istinito stvaraju i žive glazbu. Naša suradnja je samo spoznaja da se ništa ne događa slučajno – izjavila je Josipa Lisac.

Pesma je snimljena u studiju G.I.S. u Kastvu, autorski je potpisuju Filip Frank i Hrvoje Šćulac (muzika) i Boris Štok (tekst), a miks je napravio Kevin Pol (Kevin Paul) iz Londona sa kojim je grupa već sarađivala na svom prošlom albumu.

Odličan spot, u režiji Porinom nagrađivanog reditelja, Radislava Jovanova Gonza snimljen je sredinom avgusta u riječkoj Tvornici papira Hartera. Atmosfera pesme „Ljubav“ savršeno se uklopila u rediteljeve zamisli, a Quasarr i Josipa su dali sve od sebe da gole tvorničke zidove oboje bojama ljubavi. Nakon ove sjajne saradnje Josipa Lisac i Quasarr nastavit će sa radom na svojim samostalnim projektima.

(Visited 83 times, 1 visits today)