Pogledajte prvi spot benda Empathy Soul Project


Empathy Soul ProjectSve popularnji zrenjaninski sastav Empathy Soul Project krajem prošle godine izdao je singl i spot za numeru „All I Need“. Ovi mladi momci pripremaju svoj prvi album koji bi trebao da izađe za otprilike godinu dana. U nastavku teksta pročitajte nešto više o spotu i pogledajte ga.

Spot za pesmu „All I Need“ sniman je na više lokacija. Zrenjaninsko pozorište „Toša Jovanović“ bilo je mesto gde se ekipa najviše zadržala, a barokni ambijent je upotpunio emociju ove pesme. Pored pozorišta, kadrovi spota snimani su na ulicama Novog Sada, kao i u studiju televizije Kanal 9. Upravo ova televizijska kuća stoji iza snimanja i produkcije spota. Da podsetimo, Empathy Soul Project je pobedio na takmičenju Live Shot koje se emituje na ovoj televiziji i tom pobedom, obezbedili su spot.

Na pitanje zbog čega je baš ova pesma izabrana za prvi singl, Nenad Radaković frontmen benda objašnjava: „ Pesma ‘All I Need’ je jedna od onih pesama koje su došle same i pokucale na vrata naše svesti. Od muzike, preko teksta i aranžmana sve je išlo lako i nekako se osećalo ispravnim… kao da joj je bilo vreme.“

Ova numera ima veoma zanimljiv i neobičan ritam. Svi instrumenti se odlično čuju i dopunjuju jedan drugog. Kada sam prvi put slušala ovu pesmu, imala sam osećaj kao da slušam neki od prvih albuma grupe Muse, koja mi je jedna od omiljenih muzičkih grupa. Empathy Soul Project me na njih pomalo podseća. Spot je odlično urađen. Zaista su prostorije zrenjaninskog pozorišta upotpunile emociju koju ova pesma ima. Odlično su snimljeni kadrovi u gradu i sve to je lepo umiksovano sa kadrovima iz pozorišta kao i kadrovima sa live nastupa.

Ovo je moj utisak o spotu, svako ima drugačije mišljenje, pa stoga pogledajte spot i prokomentarišite ga.

(Visited 86 times, 1 visits today)