Pogledajte novi spot zagrebačkog benda Caracas – „Na kraju sna“


CaracasNovoosnovani zagrebački bend Caracas objavio je novi signl za pesmu „Na kraju sna“ kojom najavljuju dalji autorski rad.

Autor muzike i teksta je Toni Janković, poznat kao i originalni pevač Divljih Jagoda, dok aranžman potpisuje Caracas kao bend. Na novom singlu kao gosti učestvuju klavijaturista Prljavog Kazališta Jurica Liekauff i saksofonist Ivica Premelč koji sa Kazalištem od nedavno nastupa kao gostujući član.

Pesma je snimljena i miksnaa u zagrebačkom „Attic Room“ studiju pod tehničkim vodstvom Ivana Mihaljevića, a mastering je obavio višestruki Gremi dobitnik Bred Blekvud (Brad Blackwood) u svom Euphonic Masters studiju u Memfisu.

„“Za novi singl smo snimili i video spot (kamera – Veselin Krstovski, montaža – Franko Dujmić) u kojem su osim kadrova iz zagrebačkog kluba Hard Place-a korišteni i kadrovi iz igranog filma ‘Iza sna’ koji je režirao Igor Filipović Fila“, navodi se u saopštenju.

Mladen Rakas i Marko Karačić se u filmu pojavljuju kao glumci, te je tako i došlo do suradnje. Pesma „Na kraju sna“ će se pojaviti na soundtracku, a film će premijeru doživeti na jednom od filmskih festivala u regiji.

Caracas je novoosnovani muzički kolektiv koji se aktivirao u Zagrebu krajem 2012. godine. S obzirom na saradnju Marka Karačića i Ivana Mihaljevića u bendu Ivan Mihaljević & Side Effects, kao i dugogodišnje poznanstvo svih Caracas članova, nastanak nove rok grupe se dogodio potupno prirodno!

Bend je sastavljen od iskusnih glazbenika koji su svirali na mnogim festivalima i koncertima uz bendove kao što su Red Hot Chilli Peppers, Prodigy, Evanescence, Whitesnake (Dom sportova).

(Visited 111 times, 1 visits today)