Pogledajte novi spot Nine Romić – „Pismo“


Nina Romić - PismoMlada kantautorka iz Zagreba, Nina Romić predstavila je spot za pesmu „Pismo“ sa aktuelnog albuma „Ptice“ u izdanju Aquarius Recordsa. Spot možete pogledati u daljem tekstu.

„Iako je pjesma ljubavna, spot nije. Radnja nije komplicirana, već vrlo jednostavna, minimalistička“ rekao je o spotu Tvrtko aka Vidokk koji potpisuje režiju „Pisma“i dodaje:

„Spot za pjesmu Pismo sniman je u malom skrivenom mjestu tajnog imena, a u čijem srcu se nalazi jedan od najljepših slapova u Hrvatskoj. Iako slap nije niti u jednom od kadrova, prekrasna priroda koju okružuje, daje naslutiti veliko prisutstvo rijeke Korane. Vizualno, ideja je bila snimiti sjetu svakodnevne prirode, te je dizajnirati poput Instagrama.“

Produkcija je poverena kući Vidokk Visuals, pomoćnik režisera i šminker je Anđela Zebec, dok snimanje, montažu, animaciju boja i postprodukciju takođe potpisuje Tvrtko aka Vidokk.

Nina Romić je mlada kantautorka iz Zagreba. Svoj prvi EP je snimila 2006. godine u saradnji sa dubrovačkom grupom Izae. 2010. godine izdaje prvi samostalni album nazvan „Daljine“ koji je po brojnim recenzijama svrstan u 5 najboljih hrvatskih albume te godine. Drugi Ninin samostalni album nazvan „Ptice“ izlazi polovinom 2012. godine. Nina Romić nastupa s pratećim muzičarima Damjanom Čakmakom na električnoj gitari, Frederikom Lanžom (Frederic Lanz) na klavijaurama i harmonici i Petrom Cvahteom na bubnjevima.

Pogledajte spot za pesmu „Pismo“ sa aktuelnog albuma „Ptice“.

(Visited 77 times, 1 visits today)