Pogledajte novi spot Marise Nadler koja uskoro dolazi u Srbiju


marissa_weddingDolazak popularne folk, dream – pop pevačice i tekstopisca, Marise Nadler (Marissa Nadler) u Srbiju, tačnije u Novi Sad, najavljen je za 19. april, i nastup u Studiju M, gde če joj predgrupa biti Nina Romić iz Zagreba sa bendom.

Marisa je nedavno (11. februar) objavila spot za pesmu „Wedding“ sa svog albuma „Marissa Nadler“ iz 2011. godine (Box of Cedar).

Spot je režirao Derik Belčam (Derrick Belcham), a sniman je u baletskim studiju. U njemu se pojavljuju balerina Emili Terndrup (Emily Terndrup), koja u beloj haljini izražajno pleše ispred ogledala i na podu, dok nasuptot njoj Nadler stoji u blizini, sva u crnom, osećajno daleka.

Ovo je deo teksta pesme, a nakon što pogledate ovaj jednostavan i dubok spot, otkrićete nit između njih dve.

                                             „When you land I’ll be around  
                                               I’ll wait for you to come around  
                                               When you land I’ll be around  
                                               I’ll wait for you to come around“

Marisa je jedna od upečatljivih figura novog američkog gotik folka. Poseduje nesvakidašnji talenat, a u njene pesme  pretočeni su prelepi snovi od ljubavi i smrti. One pričaju o skrivenim dubinama, njena gitara svira iz čežnje.

 U Marisinoj muzici prisutni su uticaji američke muzike i starinskog kantrija, u kojima tematika pretežno romantizuje patnju. Svakako njen stil obojen je njenim bojama, I samim tim prepoznatljiv. 

 Marisa iza sebe ima albume: „Ballads of Living and Dying“ (2004), „The Saga of Mayflower“ (2005), „Songs III: Bird on the Water“ ( 2007), „Little Hells“ (Mart 2009),  „Marissa Nadler“ (2011) i „The Sister“ (2012).

Nepropustite Marisu…

(Visited 28 times, 1 visits today)