Pogledajte novi spot grupe Svi na pod!


Svi na pod!Beogradski sastav Svi na pod! objavio je novi spot za pesmu “Do kraja sveta”, koja je ujedno i njihov singl kojim najavljuju drugo studijsko izdanje. U nastavku teksta pročitajte nešto više o spotu i pogledajte ga.

Spot je sniman na levoj obali Dunava, između Borče i Crvenke. Sagor Mešković bio je zadužen za najveći deo posla, od režije i kamere do montaže i vizuelnih efekata. Neobične lokacije u spotu nalaze se svega dva kilometra od Beograda a na tom potezu se nalazi veliki broj zaštićenih životinjskih vrsta koje su ugrožene ubrzanom ekspanzijom ovog dela grada. Za potrebe postprodukcije korištene su i neke od savremenih tehnika koje spotu daju dodatnu dozu nadrealnosti u priči koja prema rečima pevačice Bojane Vunturišević, simbolično govori o kraju sveta kakvog poznajemo.

Članovi benda Svi na pod! vreme intenzivno provode u studiju “Destilerija”, gde rade na pesmama za novi album, od kojih je, kako kažu, već polovina završena.

Bojana Vunturišević, pevačica benda i autor većine pesama izjavila je: “Ne znam kakav će biti album. Mi smo uvijek mi. Možda smo samo malo narasli i sazreli.”

U pesmi “Do kraja sveta” kao prateći vokal, između ostalih, pojavljuju se i Ida Prester iz benda Lollobrigida.

(Visited 68 times, 1 visits today)