Pogledajte novi spot grupe Coldplay – „A Sky Full Of Stars“


Coldplay - A sky Full Of StarsZa potrebe spota za ovu baladu koja je urađena u saradnji sa Avicci, grupa maršira ulicama Sidneja sa bas bubnjem na leđima.

U spotu „A Sky Full Of Stars“ benda Coldplay, frontmen Kris Martin (Chris Martin) uglavnom je sam. U ovoj četvorominutnoj numeri sa albuma Ghost Stories, pevač i gitarista maršira ulicama Sidneja sa bas bubnjem okačenim na leđima i raznim drugim obeležjima, uključujući biciklističku sirenu, harmoniku i iPad koji je privezan za njega dok zabavlja posmatrače slikajući ih kamerom. On se zatim susreće sa ostalim članovima benda na različitim mestima, ispod zida sa natpisom „I Have a Dream“ i na kraju svi marširaju zasipani konfetama.

Grupi Coldplay koautor na baladi je bio Avicii, koji je nedavno za austrijski sajt Kronen Zeitung izjavio da mu je Martin dao potpunu slobodu da uradi šta želi na numeri. „Nikada nisam tako naporno radio na nekoj pesmi“, rekao je. Švedski DJ je takođe svrstao ovaj bend među svoje najveće idole.

Martin je naveo da su mnoge pesme sa Ghost Stories albuma rezultat njegovog razdvajanja sa ženom Gvinet Paltrov (Gwyneth Paltrow) i ostalim životnim izazovima sa kojima se suočio od izlaska zadnjeg albuma Mylo Xyloto (2011.).

„Zaista ne smete da bežite od takvih stvari“, rekao je za BBC Radio 1. „Život te baca u ove različite izazove…“ odlučili smo da na albumu Ghost Stories budemo iskreni u vezi toga i kažemo „Baš ovo se dogodilo“.

(Visited 85 times, 1 visits today)