Pogledajte novi spot benda E-Play


E-PlayBeogradski sastav E-Play izdao je spot za njihov novi singl „Hiljadu ljudi“. Ovom pesmom bend najavljuje četvrti studijski album koji bi trebao da izađe u toku 2013. godine.

Spot je sniman u SKC Fabrika u Novom Sadu. Na novom albumu, svoje bubnjarsko umeće pokazao je Goran Ljuboja, poznatiji kao Trut. Saradnja sastava E-Play i Truta počela je pre godinu dana. Povodom ove saradnje i novog singla Maja Cvetković, basistkinja benda, izjavila je: “Saradnja sa Trutom je došla potpuno spontano, samo smo svirali i svirali u prostoriji bez ikakvog plana i opterećenja, a pesme su same izlazile. Trenutno smo u studiju i dovršavamo album, a pesmu ‘Hiljadu ljudi’ smo izabrali kao prvog predstavnika onoga što će uslediti za koji mesec.”

Produkciju novog singla potpisuje Nikola Vranjković uz pomoć Marka Jovanovića. Spot za pesmu radio je snimatelj i reditelj Mirko Todorović, a za montažu je bio odgovoran Bojan Dmitršinović.

Premijera spota je bila 29. oktobra 2012. godine na MTV-u.

E-Play osnovan je 1997. godine u Beogradu. Pre deset godina debitovali su na Urban Demo Festu, što je omogućilo snimanje prvog albuma. Prepoznatljivi su po jedinstvenom muzičkom stilu koji kombinuje vise žanrova.

Bend čine: Biljana Todorovski (gitara, vokal), Maja Cvetković (bas gitara, vokal), Danilo Nikodinovski (gitara) i Goran Ljuboja Trut (bubnjevi).

(Visited 77 times, 1 visits today)