Pogledajte novi šokantni spot benda Rammstein


rammsteinNemački sastav Rammstein početkom decembra izdao je spot za numeru „Mein Herz brennt” .

Iako je pesma objavljena još 2001. na albumu “Mutter”, spot je snimljen kako bi zaokružili retrospektivu video kataloga benda “Videos 1995 – 2012” koji se kao specijalni box set sa tri DVD-ja našao u prodaji od 14.12. širom sveta. Set sadrži 25 videa kao i kratke filmove o pravljenju tih muzičkih spotova.

Bend je snimio dve verzije spota, jednu „mekšu“, i jednu „eksplicitniju“. Bilo im je potrebno nekoliko pokušaja i dva reditelja kako bi ga završili.

Ovo je jedan od najtežih i najneobičnijih spotova koji je bend ikada snimio, kao nagradu za sav težak rad, napravili još jedan na istu pesmu u akustičnoj verziji, samo sa Tilom Lindemanom uz pratnju klavira.

Oba spota režirao je Zoran Bihać kome je ovo četvrta saradnja sa Rammsteinom. Bihać im je režirao i spotove za pesme “Links 2 3 4″, “Mein Teil” i “Rosenrot”. Seks i zločin, krv i vatra, čudovišta i mutacije. Sve što zvuči na ponoćne horor filmove je u stvari samo kolekcija muzičkih spotova benda Rammstein.

Ekscentrični Nemci nastupiće ove godine u Srbiji, u Kombank Areni u Beogradu , 28.aprila i fanovima poručuju da će ovaj koncert biti „novi spektakl je naše olujno i snažno ponovno rođenje“ .

(Visited 168 times, 1 visits today)