Pogledajte kako Osees premijerno izvode pesmu “Stinking Cloud” uživo


Sastav Osees otkrio je video za pesmu “Stinking Cloud” sa njihovog nadolazećeg Levitation Sessions II striming koncerta i live albuma.

U pitanju je opskurna numera sa ploče Castlemania, inspirisane psihodeličnim pop zvukom 60-ih, a toliko je “zaboravljena” da je ovo prvi put ikada da je bend izvodi uživo.

Levitation Sessions II, koji je snimljen u „kavernoznoj fabrici u Los Anđelesu“, obećava više odakle je „Stinking Cloud“ potekao sa ‘pregršt nikad odsviranih pesama uživo i nekim novim iznenađenjima’. Strimovani koncert možete gledati u subotu, 10. aprila u 20:00 po istočnom/pacifičkom (19:00 po centralnom) vremenu. Ulaznice su u prodaji.

Takođe će biti dostupan kao dvostruki live album, sa nekoliko različitih varijanti i dostupnim merch paketima, uključujući potpisan poster koji je dizajnirao i ilustrovao frontmen grupe Džon Dvajer (John Dwyer). Prihod od toga donira se humanitarnim organizacijama Elizabeth HouseEast LA Women’s CenterSt Francis CenterDowntown Women’s Center i Hollywood Food Coalition. OSEES svoj prihod od nastupa doniraće istim dobrotvornim organizacijama.

(Visited 13 times, 1 visits today)