Pogledajte „Irene“, novi spot Kortni Mari Endrjuz


Kortni Mari Endrjuz (Courtney Marie Andrews) nalazi se u nevolji u svom novom spotu u kojem igra Irene, radnicu u supermarketu ‘Family Grocer’, čija prelepa i nevina mašta jednostavno ne odgovara očekivanjima drugih – ona želi postati rodeo klovn. Za sve vas koji želite da se oslobodite svojih okova i pratite svoje snove, ovo je pesma za vas. Kortni je o svojoj pozitivnoj pesmi rekla:

„Svi smo radili posao koji nam nije odgovarao, i sanjali da se oslobodimo i izađemo odatle. Ovaj video predstavlja taj osećaj, i taj instikt kada smo morali da ostavimo nešto što je otrovno u našem životu.“

Pesma „Irene“ se nalazi na njenom albumu Honest Life kojim je i skrenula pažnju na sebe. Posle uspeha ove ploči u Evropi, Mama Bird Recording Co. & Fat Possum Records najavili su ekskluzivno reizdanje albuma za američko tržište, uz 7-inčni singl na kome se nalaze dve nove pesme „Sea Town“ i „Near You„. Za evropsko tržište ovaj singl biće dostupan od 15. septembra preko Loose etikete, prenosi Folk Radio.

U međuvremenu, Kortni se vraća u Veliku Britaniju u avgustu i septembru ove godine kada će održati izuzetno iščekivanu turneju, uključujući i dva datuma u legendarnom klubu Shepherd’s Bush u Londonu. Drugi datum u Londonu dodat je nakon masovne potražnje publike za kartama, što je rezultat velikog uspeha albuma Honest Life kao i nastupa u čuvenoj muzičkoj TV emisiji „Later With Jools Holland“.

(Visited 50 times, 1 visits today)