Počela online prodaja ulaznica za 12. Trenchtown festival


TrenchtownU petak 16. marta počela je online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 02. maja u Etno kampu nedaleko od Palića, dok fizička prodaja počinje 02. aprila.

Online kupovina ulaznica moguća je preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Ulaznice se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu. Sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava. Svi koji kupe komplet ulaznica imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem i odbrojavanjem do početka Trenchtowna. Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Pisali smo o prvim imenima: Eva Braun, Jinx i Roots Rocket, uskoro možete očekivati više informacija o ostalim izvođačima.

Festival organizuje Fondacija Danilo Kiš iz Subotice.

(Visited 38 times, 1 visits today)