Podrhtavanje tla u nedelju u klubu Danguba


The Bite & Sabirni centar @ Klub DangubaZa nedeljno podrhtavanje tla koje seizmolozi predviđaju oko ulice Ćirila i Metodija 2, tačnije kod kluba Danguba, glavni “krivci” su dva beogradska benda, The Bite i Sabirni centar.

The Bite (Riff ‘n’ Roll)

U novembru 2011, bend ulazi u studio, i snima EP, Make You Mine, sa pet pesama, snimljenih uživo kod Bareta u “BARE WIRED”. Nakon pobede na Majskoj gitarijadi u Požarevcu, učešću na brojnim gitarijadama i festivalima (Šumadija fest, Live shot, Prnjavorstock itd), i turneje “Bez šminke”, bend ponovo ulazi u studio i snima EP More Of The Same na kojem se nalaze četiri pesme. Očekuje se uskoro i album, na kojem će gostovati i nekoliko renomiranih muzičara. Nekoliko pesama sa albuma će biti urađeno i na srpskom jeziku.

Sabirni centar (R’N’R)

Ovaj rok bend, osnovan 2010. godine, svojom muzikom i tekstovima, želi da dokaže da se mnogo dobrih stvari nalazi ispod kože, i da je taj put dostojan i postojan – svirajući najčistiji rok. Članovi benda nastavljaju da pišu nove pesme, i zaokružuju priču koja bi tokom godine trebala da ponese ime njihovog debi albuma. Demo snimke benda možete čuti na njihovom Jutjub i Saundklaud kanalu.

Podrhtavanje je predviđeno za 21 čas.

(Visited 107 times, 1 visits today)