Počinje prodaja ulaznica za Guano Apes


Guano ApesUlaznice za koncert Guano Apesa se mogu kupiti od srede 9. februara po ceni od 1.990 dinara za parter i 2.500 dinara za tribine i fan pit.

Nemački bend će nastupiti 10. aprila u Beogradskoj areni.

Ograničeni broj od 3.000 ulaznica biće u prodaji na blagajni Beogradske arene, na info pultu iza glavnog ulaza u šoping centar Ušće, u Bilet centru u Kolarčevoj 6 (DKC), dvorani Doma sindikata u Beogradu, Gigstix prodavnici u novosadskom tržnom centru „Pariski magazin“ ili online putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.rs.

„Slavna grupa koju predvodi harizmatična pevačica Sandra Nasić, početkom aprila kreće na povratničku turneju sa novim albumom Bel Air koji je juče najavio i novi singl Oh What A Night. Guano Apes se smatraju jednim od najznačajnijih bendova na alternativnoj sceni čiji su hitovi Open Your Eyes, Big In Japan i Lords of the Bords pored uspeha na top listama, postali i jedan od simbola sve popularnijeg snoubordinga i ekstremnih sportova. Početak prodaje i cene ulaznica biće saopšteni početkom februara“, navodi se u najavi.

{youtube}ZkZa2m21iCc{/youtube}

(Visited 47 times, 1 visits today)