Početak turneje grupa Fit obeležila novim spotom


FitNeposredno pred početak turneje, koju je omelo vanredno stanje izazvano snežnim padavinama, grupa Fit objavila je novi spot za pesmu „Vodimo ljubav“. Spot se može besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com kao i prethodna dva objavljena sa novog albuma.

Usled više sile neki koncerti su odloženi tako da najavljene aktivnosti Riječana za ovu godinu počinju večeras, 8. februara u zagrebačkom klubu Boogaloo. Početak koncerta najavljen je za 20 časova, a kao predgrupa predstaviće se mlad i vrlo perspektivan zagrebački band Luft. Cena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na ulazu u klub.

U Rijeci će se družiti sa svojim sugrađanima ceo vikend, 10. i 11. februara u Stereo Dvorani. Uz svoje goste proslaviće 30 godina postojanja i izlazak novog albuma. Karte za ovaj dvodnevni spektakl mogu se kupiti u Tunelu po ceni od 50 ili na dan koncerta po ceni od 70 kuna na vratima Stereo Dvorane.

Za zaljubljene i one koji to nisu, ali vole ovaj bend, u utorak 14. februara Fit će svirati u Staroj Pazovi. Koncert će se održati u Pozorišnoj Sali. Ulaz je besplatan.

U klubu „Atom Live“ 16. februara susreće se sa beogradskom publikom. Kao predgrupa nastupiće beogradska grupa The Lates. Ulaznice su u prodaji na šanku kluba po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta biće 800.

Poslednji u ovoj seriji nastupa održaće se u novosadskom klubu „Route 66“ u subotu 18. februara. Cene ulaznica su 600 u pretprodaji, a 800 dinara na dan koncerta. Od četvrtka 9. februara karte se mogu kupiti u klubu. Kao predgrupa sviraće grupa Inbox iz Bačke Topole.

Za Beograđane i Novosađane još jedna od mogućnosti za nabavku karte je poručivanje putem maila: info@tmmpromo.net, a organizatori će vam dostaviti karte na kućnu adresu.

(Visited 82 times, 1 visits today)