Počeo konkurs Play at Exit


Konkurs Exit festivala za izvođače Play at Exit počinje danas i trajaće do 15. maja ove godine.

„Exit festival i ove godine otvara vrata za sve zainteresovane solo izvođače, bendove i disk džokeje kojima će konkurs biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina ali i da ih primete menadžeri, booking agenti i novinari iz celog sveta“, kaže se u saopštenju.

„Svi zainteresovani pojedinci i bendovi i ove godine mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.tv. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2010, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na Play at Exit 2010. Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na Exitmusic.tv“, navodi se dalje.

Prošle godine na konkurs Play at Exit prijavilo se više od 600 izvođača.

Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion, Explosiv i Elektrane.

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na Exit Music Live kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

(Visited 57 times, 1 visits today)