Počelo snimanje akustik albuma


Kada smo prošle godine najavili akustik turneju nošeni željom da se publici obratimo na jedan novi i bitno drugačiji način, nismo ni slutili šta će sve lepo iznedriti iz toga…Iza nas su prepune sala pozorišta i Domova kulture, maksimalno obostrano uživanje – i publike i nas ( u jednoj intimnijoj atmosferi ali opet tipičnoj za naša druzenja ), mnogo novih ideja i na kraju a zapravo na početku – jedan novi i veliki izazov.

Pre nekoliko dana u studiju u Košutnjaku počeli smo sa snimanjem akustik albuma.

Nas šesti studijski album krunisaće želju benda da novootkrivenu energiju i jedan sasvim novi polet u stvaranju i muziciranju bude i ostane zabeležen. Publika je okvir toga već imala priliku da cuje, od humanitarnog nastupa na TV Fox preko koncerata za pamćenje koji su potvrdili opravdanost prilično smelog poteza ali i konačno nas opredelili u nameri da u ovom eksperimentu odemo – još dalje.

Naravno, sada nećemo otkrivati sve i samo ćemo napomenuti da će biti i novih ali i starih pesama uz mnogo iznenađenja, aranžmanskih rešenja koja do sada niste imali priliku da čujete, mnogo lepih i iskrenih emocija… Jednom recju – trudićemo se da Vam nakon više od petnaest godina prvi put na unplugged a opet, na nama svojstven način poklonimo – muziku.

O svim dešavanjima vezanim za aktuelno snimanje, njegov tok, zanimljivosti i ostale interesantne detalje čitajte na stranicama našeg sajta i foruma.

Vaše NEVERNE BEBE

Izvor:

Neverne-bebe.com

(Visited 151 times, 1 visits today)