Počela prodaja ulaznica za beogradski koncert grupe Repetitor


Repetitor - Dom omladine 2016 Eksplozivni beogradski pank-rok-stoner trio Repetitor će pred kraj ovogodišnje turneje na kojoj promoviše novi album Gde ćeš nastupiti u subotu 3. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine.

U međuvremenu je novi singl Repetitora “Suženi snovi” puštao cenjeni BBC Radio 6, a gotovo svakodnevno stižu fenomenalne recenzije novog albuma Gde ćeš i novi datumi turneje koja ga promoviše.

Dugoočekivani, treći album Gde ćeš Repetitor je objavio 18. oktobra za slovenačku izdavačku kuću Moonlee Records.

Izdanje na kojem se nalazi osam pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com.

U Beogradu se novi album može kupiti u Butiku Palmas (Šafarikova 2, facebook.com/palmasboutique) i kafeu Mašta (Bul. Zorana Đinđića 67, lokal 17, Novi Beograd, facebook.com/kafemasta).

Ulaznice se mogu kupiti od utorka, 8. novembra, po promotivnoj ceni od 600 dinara (ograničen kontigent!) na prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, DD Ticketsa, kao i u Felix Shopu i kafeu Ljubavnica (Balkanska 19). Kada se rasprodaju promotivne ulaznice, regularna pretprodajna cena do dana koncerta iznosiće 800 dinara, a na sam dan nastupa Repetitora za ulaznicu je potrebno izdvojiti 1000 dinara.

Napomena: Svi koji žele da kupe ulaznicu, a nisu to u mogućnosti da urade ranije, mogu istu rezervisati putem mejla office@rocksvirke.com slanjem imena i prezimena, broja telefona i ista će ih čekati na ulazu u Dom omladine.

(Visited 221 times, 1 visits today)