Pobednici 47. Gitarijade Mud Factory objavili mini album


Mud Factory - Born For DoomMud Factory iz Vranja, pobednički sastav ovogodišnje 47. Gitarijade u Zaječaru, objavio je prvo svoje izdanje na kome se našlo šest pesama uključujući i intro.

Četvorka u postavi Stefan Milanović (vokal), Milan Stefanović (gitara), Nemanja Stanković (bas gitara) i Nemanja Milanović (bubanj) izdanje je snimila u rodnom Vranju pod producentskom palicom Stefana Gaćeše.

Nazvan Born For Doom mini album grupe Mud Factory može se u celosti preslušati ovde i besplatno preuzeti sa ovog linka.

Momcu su još uvek pod utiskom pobede u Zaječaru, koju su ostvarili u veoma teškoj konkurenciji koju su činili bendovi sa prostora bivše Jugoslavije. Kao nagradu dobili su visokobudžetni spot, za koji su već snimili prve scene, a uskoro se očekuje i zaršetak video prezentacije jedne od pesama sa albuma “Born For Doom”.

“Kako prolazi vreme sređuju nam se utisci i shvatamo koliko vrata nam se zapravo otvaraju ovom pobedom”, euforično je izjavio Milan Stefanović, gitarista grupe, a basista Nemanja Stanković nadovezavši se rekao je da su im planovi vezani za promociju EP izdanja pre svega na koncertnim podijumima, “jer smo mi pre svega live bend i u tome leži naša snaga, u direktnoj i efektivnoj interakciji sa publikom”.

(Visited 51 times, 1 visits today)