Play@Exit konkurs do 5. maja!


Exit FestivalKonkurs za nastup bendova na Exit festivalu, Play@Exit, počeo je 18. februara i trajaće još samo nekoliko dana, do 5. maja. Kao i svake godine, otvaramo vrata za sve mlade solo izvođače, bendove i disk džokeje, kojima je konkurs prilika da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina. Svi zainteresovani mogu da se registruju na Exitmusic.tv.

Ove godine zabeleženo je rekordno interesovanje izvođača, pa je tako do sada pristiglo više od 800 prijava! Konkurencija je žestoka, a članovi žirija imaće pune ruke posla u odabiru onih najboljih. Pored predstavnika Exita, najbolje izvođače biraće i predstavnici popularnih muzičkih sajtova, a finalnu reč imaće i publika! Ove godine posetioci sajta sa nalogom na najpopularnijoj mreži Facebook, mogu pomoći izvođačima da nastupe na Exit festivalu. „Like“ dugme pored imena benda otvara vrata Exit Music Live bine za tri benda ili disk džokeja sa konkursa.

Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete. Prošle godine na konkurs Play @ Exit prijavilo se više od 570 izvođača, a bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na binama širom festivala (Exit Music Live, Fusion, Explosive…), što će biti slučaj i ove godine.

(Visited 37 times, 1 visits today)