Plastic Sunday objavio spot za pesmu „Letimo ka suncu“


Plastic SundayNiški bend Plastic Sunday objavio je spot za pesmu „Letimo ka suncu“. Ovaj psihodelični spot najava je za njihov album koji bi ove godine trebao da se pojavi na tržištu.

Numera „Letimo ka suncu“ najavljuje album koji će izaći u toku ove godine. Njihov prvi album „Razum traži razloge“ objavljen je krajem 2011. godine. Ovaj singl sniman u studiju beogradske Više elektrotheničke škole, a delom i u NIšu, za produkciju je bio zadužen Bogdan Milošević (The Combs).

Režiju spota potpisuju zajednički Boško Đorđević i Plastic Sunday (montaža: Boško Đorđević, Milan Mitrović; kamera – Boško Đorđević), a produkciju: El Chupacabra the Great Inc.

Novosadska publika imaće priliku da čuje Plastic Sunday na ovogodišnjem festivalu „Sviraj malo svoje“ koji će se održati u klubu The Quarter 16. marta.

Veoma specifičan spot, u kome se članovi benda pojavljuju, ali su „u senci“ i na trenutke im se vide lica. U spotu preovladavaju kadrovi instrumenata, kao i zanimljivi efekti i odlična rasveta. Što se same pesme tiče, oni koji su voleli dosadašnje numere ovog benda, voleće i ovu.

Pošlušajte je u nastavku i pogledajte spot.

(Visited 60 times, 1 visits today)