Piter Gebrijel ipak dolazi u Beograd!


Peter GabrielNakon što smo krajem prošle godine najavili dolazak Pitera Gebrijela (Peter Gabriel) u Zagreb, 5. oktobra, organizator koncerta, svetska produkcija Live Nation odlučio je da koncert premesti u Beograd, u KomBank Arenu.

Razlog otkazivanja zagrebačkog koncerta, tj. premeštanja u Beograd je kako navode hrvatski mediji nelikvidnost organizatora Adria Entertainmenta.

To znači da će svetska pop legenda, autor mnogih hitova od kojih se izdvaja pesma “Sledgehammer” čiji je video ušao u istoriju kao najizvođeniji svih vremena, Piter Gebrijel nastupiće u Kombank Areni, 5. oktobra.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni, u prodaji su od danas po cenama od 3500 do 5500 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nakon nedavnog objavljivanja reizdanja albuma So hvaljenog od publike i kritike, kao i nakon uspešnih nastupa po Severnoj Americi, Piter Gebrijel spreman je da turneju “Back To Front” donese i u Evropu. Gabriel će u Kombank Areni nastupiti sa originalnom postavkom svog “So” benda, daće presek najboljih delova svoje karijere kao i izvesti sve pesme sa tog albuma.

(Visited 154 times, 1 visits today)