Pištolj na gumene metke – novi spot kao najava albuma


Pištolj na gumene metkeMladi bend iz Siska, Pištolj na gumene metke, upravo je završio snimanje svog novog video spota. U pitanju je pesma „Dostavljač“ sa njihovog prvog albuma na kom trenutno rade. Spot je sniman u pozorištu „Kristalna kockica vedrine“ u Sisku u kom je učestvovao plesni klub „Tina“.

Frontmen Mirko o spotu kaže: „Ovo je običan, energičan, spot. Možda će nekom biti čudno da smo u takav spot ubacili djecu, koju mi u jednom trenutku potjeramo sa pozornice, ali željeli smo reći da smo i mi nekad bili djeca koja su tražila svoju priliku i probijala se na razne načine da napravimo nešto od sebe. Nažalost, uvijek se tu nađe netko tko te potjera sa pozornice.“ Spot je snimao i režirao Marin Vidović.

Pištolj na gumene metke je rock n roll bend iz Siska koji postoji 4 godine i broji isto toliko članova: Mirko (vokal, gitara), Damir (prateći vokal, gitara), Vedran (bas gitara) i Dinko (bubnjevi).

Do sada su odradili veliki broj svirki i delili stage sa najjačim hrvatskim bendovima i izvođačima poput Vatre, Ramireza, Urbana, Darko Rundek, Majki, Let 3, Malehookersa i Diskurza.

U iščekivanju spota, ko je u prilici Pištolje može pogledati i poslušati 20.04 u Splitu (Legends bar), 26.04. u Zagrebu (Boogaloo), 28.04. u Zaprešiću (Totem), 30.04. u Sisku (suport Hladnom pivu), 10.05. u Zagrebu (Sax!) i 19.05. u Zadru (Zadarska gitarijada).

(Visited 67 times, 1 visits today)