Pips, Chips & Videoclips 9. novembra u Tvornici kulture


Pips, Chips & Videoclips - WaltVlasnici najboljeg hrvatskog albuma 2013. godine, grupa Pips, Chips & Videoclips održaće u subotu, 9. novembra centralnu koncertnu promociju Walta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

“Remek-djelo rocka za 21. stoljeće”, “Najbolji album u karijeri Pipsa”, “Koncepcijski zaokružen, pjesnički dorečen, glazbeno intrigantan I zabijen u realnost” – samo su neki od epiteta kojima hrvatska kritika tepa Waltu. Novo izdanje kultnog zagrebačkog benda kojim se suvereno vraća na pozicije koje je nekad držao doživelo je usklađene hvalospeve kritike i publike, a odlična prva reakcija doživljena je puštanjem u eter singla “Htio bi da me voliš” koji je u brzoj akciji osvojio vrhove mnogih top lista.

Mada su od izlaska albuma već svirali u Zagrebu koncert u Tvornici kulture predstaviće, zapravo, glavnu promociju Walta na kojoj će se, dakako, naći i presek najboljih pesama iz njihove bogate karijere.

Iako je koncert planiran tek za novembar ulaznice su već u prodaji po ceni od 45 kuna. Ta cena na snazi je do 31. avgusta, dok će od 1. septembra do dana koncerta trebati izdvojiti 55 kuna za ulaz. Na dan nastupa, 9. novembra, ulaznica će koštati 70 kuna. Kupovina se može obaviti i u sistemu Entria.

(Visited 45 times, 1 visits today)