Pink Floyd – „zid“ je srušen


Roger Waters & David GilmourSvađi između Rodžera Votersa i Dejvida Gilmora je izgleda došao kraj. Dvojica muzičara su u četvrtak uveče u Londonu zajedno nastupili.

Basista benda Pink Floyd Rodžer Voters je prošle godine sam počeo turneju kojom obeležava 30 godina od pojave legendarnog albuma „The Wall“. Na koncertu u londonskoj „O2“ areni, fanovi su bili oduševljeni kada se na prve taktove pesme „Comfortably Numb“ na bini pojavio i Dejvid Gilmor.

Dvojica muzičara, koji već decenijama „razgovaraju“ preko suda i medija zbog autorskih prava na pesme i ime grupe, na pozornici su se zagrlili kao pravi prijatelji!?

„Prošlo je tačno 29 godina i 328 dana od kada smo posledni put u Londonu izveli ‘The Wall'“, rekao je Rodžers oduševljenim obožavaocima, a zatim je usledila i druga pesma „Outside the Wall“ koju su bivši „flojdovci“ izveli zajedno.

Voters i Gilmor su 2005, prvi put posle raspada grupe, zajedno nastupili na Live 8 koncertu u londonskom Hajd parku, ali se na bini skoro da nisu ni pogledali, dok su sada bili i više nego srdačni.

{youtube}nWiM3mnoux0{/youtube}

(Visited 53 times, 1 visits today)