Peti Ferragosto JAM festival u avgustu 2012


Feraggosto JAM 5, OrahovicaTradicionalno u avgustu mesecu, ovog puta od 03.-05. petu godinu za redom udruženje „K.L.U.B. Dostava Zvuka“ organizovaće open air festival Feraggosto JAM u Orahovici (CRO) na Orahovačkom jezeru.

Na dva festivalska stagea prošla su poznata imena poput Belfast Food, Kandžija i Gole žene, Six pack, Gužva u 16-ercu, Ajs Nigrutin, Timbe, Marčelo i Filteri/Iskaz, Frenkie & Montirani proces, Grupa Tvog Života, SARS, Dubioza Kolektiv, Čovek bez sluha, Đubrivo, Elemental, Beetantone, dj Chill, Smeđi Šećer, Dirty Hairy … i 50-tak demo bendova i DJ-a.

Prvi krug headlinera koji nastupaju prvog dana u petak na Piknik stageu predvode Dječaci, Zemlja Gruva, Gužva u 16-ercu i Atheist Rap, a na DJ stageu za sada su najavljeni Filip Motovunski i Revolt DJ’s.

Do 01. aprila trajao je konkurs za šest demo bendova koji će nastupati na ovogodišnjem festivalu.

Feraggosto JAM 5, Orahovica

Cena ulaznice, ostali izvođači i ostale druge vesti biće objavljene do maja. Za sada je jedino poznato da će kamp biti besplatan, ali ni da se ostale cene neće znatno razlikovati od prošlogodišnjih.

Odlični bendovi, štandovi, tombole, free kamp, Free climbing, Turniri u odbojci na pesku i malom fudbalu, takmičenje u DownHillu, veliko jezero, voda za kupanje, Ružica Grad, Biciklistička staza (XC i DH), pešačke staze, viteške igre i još mnogo toga čeka vas na petom Ferragosto JAM festivalu.

Feraggosto JAM 5, Orahovica

Više informacija o festivalu i imenima bendova koji će nastupiti uskoro.

(Visited 55 times, 1 visits today)