Parni Valjak u Smederevu i Užicu


Parni Valjak @ SmederevoNa otvaranju moto skupa u Smederevu 27. aprila, nastupiće grupa „Parni Valjak“, koja će u dva i po sata programa izvesti svoje najveće hitove iz dugogodišnje karijere.

„Parni Valjak“ prvi put nastupa u Smederevu. Celom uzbuđenju koji bend pred ovaj nastup ima, doprinosi jedinstvenost prostora Smederevske tvrđave, koja svojim ambijentom čini izuzetan doživljaj velikog rock koncerta.

Koncert će početi u 21h, a ulaznice po ceni od 800 dinara biće u prodaji od srede 18. aprila i to na dva prodajna mesta u Smederevu – pult ispred Turističko informativnog centra u ulici Kralja Petra I br.8, i pult ispred Galerije savremene umetnosti na Fontani, kao i na svim prodajnim mestima „Card service“-a, www.tickets.rs , lancu knjižara „Vulkan“ i „Delfi“ u Srbiji.

Sledeći grad koji će “Parni Valjak” posetiti je Užice i to 01. maja. Koncert će biti održan na Gradskom stadionu sa početkom u 21h. Ulaznice će koštati na terenu 900 dinara, bočne tribune 1.100 i centralne tribune 1.200 dinara.

(Visited 44 times, 1 visits today)