Parni Valjak ponovo u Beogradu


Parni valjak (Foto: Boris Vezmar)Posle šest velikih koncerata u Srbiji bend je „poželeo“ da ponovo svira u Beogradu. S obzirom da su oni toliko veliki da se njihove želje ispunjavaju na naše veliko zadovoljstvo, 8. ili 9. mart rezervišite za Sava Centar i jedan mnogo intimniji koncert legendarnog Parnog valjka ali ovog puta bez glasnog ozvučenja i spektakularne rasvete. Ova dva koncerta biće „bez struje“.

Biće to celovečernji koncerti u trajanju preko dva sata na kojima ćemo čuti kultne balade na akustičnim gitarama, koncertnom klaviru i perkusijama, uz prepoznatljiv i toliko voljen glas Akija Rahimovskog. Ulaznice u četiri kategorije po cenama od 2.050 do 3.100 dinara od danas su u prodaji na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima „Eventima“.

Koncerti će biti prilika da se publici predstave i pesme sa novog albuma „Stvarno nestvarno“, a poseban poklon svakom ko kupi kartu je pomenuti album koji će moći da se preuzme sa interneta uz brojeve sa bar-koda koji se nalaze na ulaznici. Na albumu se nalazi 10 pesama, među kojima su „Nakon svih godina“, „Aleluja“ (Ja još vjerujem u nas) i aktuelni singl „Vjeruj“.

Ovim albumom, velikani su povećali svoju bogatu diskografiju na 17 studijskih, šest koncertnih i pet kompilacijskih albuma u proteklih 37 godina a u poslednjih dve godine održali su 32 koncerta za više od 30.000 fanova.

„Posle onakvog prijema u Beogradu i celoj Srbiji, bili smo naprosto očarani emocijama koje nam je publika pružila. Kao da je ceo jedan ciklus okončan, bio je to povratak veći i lepši od najluđih nadanja, onaj koji vas menja doživotno. Počeli smo da mislimo o „ZeKaeMu“ i kako bismo to hteli da ponovimo, a izbor grada ovoga puta za nas je logičan – hteli bismo da to bude baš Beograd“ izjavio je vođa benda Husein Hasanefendić Hus.

A evo i celog koncerta, ko želi da se podseti ili da vidi šta ga očekuje.

(Visited 22 times, 1 visits today)