Ozzy Osbourne se nikada neće povući sa muzičke scene


Ozzy OsbourneOzzy Osbourne se nikada neće povući sa muzičke scene i kaže da sada živi za „svaki minut“ na njoj. Ovaj hevi-metal pevač se sprema da ovoga meseca izda svoj 10 solo LP „ Scream“ i da krene na turneju. Kako ima 61 godinu i postaje sve stariji od sada pa nadalje namerava da svakodnevno da sve od sebe.

Ozzy priznaje da mu se pogled na život promenio usled nedavne smrti njegovog kolege hevi-metal muzičara Ronnie James Dio-a – pevača koji je preuzeo njegovo mesto u Black Sabbath-u- kao i basiste Slipknot-a Paul Gray-a.

Ozzy je izjavio: „Kada sam imao 20 godina mislio sam da imam čitav život pred sobom. Sa 30 još uvek sam bio relativno mlad. Sa 40 sam postao pomalo nepoverljiv. Kada napunite 60 već ste na silaznoj putanji. Ja sada imam 61 godinu. Prošlog meseca umrlo je toliko momaka koje sam znao. Ronnie James Dio umro je od raka, momak iz Slipknota se ubio… moraš da živiš svakog minuta. Dok sam bio mlad želeo sam da umrem. Voleo bih da sada vratim to vreme, ali to nije moguće.”

Ovaj stari roker koji laje na mesec ne veruje da će ikada prestati da “jaše” i da svira svojim fanovima i istrajan je u stavu da ga nije njegova žena Sharon naterala da krene na turneju.

U jednom razgovoru za australijske novine ijavio je: “Kada sam imao 21 godinu rekao sam sebi da ću umreti sa 40. Tako sam mislio dok nisam imao 39 i po godina, kada sam promenio mišljenje i odlučio da se zadržim još koju godinu.

Ne mogu da kažem da je ovo čime se bavim posao. Ja ne moram da ustajem svakog jutra i da kroz saobraćajnu gužvu putujem do posla. Ja vodim relativno lak život. Neki ljudi misle da me je moja žena Sharon naterala da krenem na turneju. Mene moja žena ne gura na scenu. A i sem toga, ja da zaista nisam hteo da idem rekao bih joj „J..i se, ne idem, i ne bih otišao.“

(Visited 23 times, 1 visits today)