Ozzy Osbourne o novom albumu: „Napisali smo petnaest pesama“


Ozzy Osbourne and FriendsFrontmen benda „Black Sabbath“ Ozzy Osbourne u nedavnom intervjuu za jedan američki magazin, otkrio je da je sa ponovo okupljenim bendom pripremio više pesama za novi album koji bi mogao da bude nazvan 2013.

„Sledeća godina, 2013. dobar je znak kako bismo mogli da nazovemo album“ – rekao je Ozzy – „Napisali smo petnaest pesama do sada. Razmišljao sam: gde bismo sada bili u muzičkom smislu da smo ostali zajedno?“

Legendarni pevač je sa basistom Geezer Butler-om i gitaristom Tony Iommy-em je u tom intervjuu objašnjavao koliko im prija što su ponovo na sceni, kako su uprkos svim usponima i padovima ostajali prijatelji i kako bez obzira na zdravstveno stanje svog gitariste gledaju u budućnost.

Butler je objasnio kako je Rick Rubin, producent albuma, našao način da ih inspiriše na rad: „Rekao nam je da sednemo, pustio naš prvi album i rekao: ‘Poslušajte ovo. Zamislite da je 1969. Upravo ste ovo završili, šta je sledeće što biste uradili?“

Kao što je već poznato, beogradska publika neće pozdraviti Tony Iommy-a na predstojećem koncertu, ali svakako se i od „Ozzy Osbourne & Friends“-a očekuje hevi metal spektakl. Još samo 20 dana!

(Visited 59 times, 1 visits today)