Oziju Ozbornu dijagnostifikovana Parkinsonova bolest


Ozzy and Friends

Bivši forntmen benda Black SabbathOzzy Osbourne izjavio je u intervjuu za TV emisiju Good Morning America da mu je dijagnostifikovana Parkinsonova bolest.

„Imam utrnuće u ovoj ruci, a noge mi se uporno smrzavaju. Ne znam da li je to zbog Parkinsona ili šta, znate, ali to je problem“.

Njegova menadžerka i supruga, Sharon Osbourne, potvrdila je da Ozzy pati od drugog stadijuma Parkinsonove bolesti, kada se ukočenost i tremori pogoršavaju i oboleli mogu početi da ispoljavaju simptome na obe strane tela.

Ima toliko puno različitih vrsti Parkinsona. To ni u kom slučaju nije smrtna presuda, ali pogađa određene nerve u telu i možete imati niz dobrih dana, a onda jako loš dan“.

Ozzy je dodao: „Ovo je bio veliki izazov za sve nas. Poslednji koncert sam održao za doček 2018. u Forumu, a onda sam imao nezgodan pad. Morao sam da operišem vrat, što je poremetilo sve moje nerve. Kao neko ko je potekao iz radničke klase, mrzim kada moram da izneverim ljude. Mrzim da ne radim svoj posao. Onda kada vidim kako moja žena odlazi na posao, kako moja deca odlaze na posao, a svi mi žele biti od pomoći, to me deprimira jer ne mogu da doprinesem svojoj porodici. Mnogo sam bolje sada nego što sam bio februara prošle godine. Tada sam bio u šokantnom stanju“.

Prošle nedelje je objavljen trejler za nadolazeći dokumentarac o Osbourneu pod imenom Biografija: Devet života Ozija. Njegov novi album, Ordinary Man, biće objavljen 21. februara pod izdavaštvom Epic Recordsa. Naslovna numera, na kojoj Elton John peva i svira klavir, kao i pesme Under The Graveyard i Straight To Hell su uveliko objavljene.

Pevač će se na scenu vratiti u Atlanti, 27. maja, kada je zakazan njegov prvi nastup za ovu godinu.

(Visited 10 times, 1 visits today)