Ovogodišnji EXIT će se održati sredinom avgusta


Sada je i zvanično – 20. izdanje EXIT festivala održaće se od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Exit tim najavljuje i da će se festival organizovati u bliskoj saradnji sa Nacionalnim kriznim štabom Republike Srbije, a kao jedna od mera će biti smanjen kapacitet festivala na pola od uobičajnih 55.000 posetilaca po danu.

Takođe, biće zatvoreni pojedini rovovi i opkopi u kojima je inače smešteno oko 40 pozornica i zona. Ipak, najimpresivnija mesta Petrovaradinske tvrđave koja čine EXIT legendarnim, kao što su kolosalna Dance Arena, Main Stage i ikonska No Sleep bina, kao i još neke pozornice, zasijaće i ovog leta punim sjajem.

Ponovno pokretanje prodaje ulaznica kreće 1. juna, dok više detalja o festivalu, mogućnostima refundacije i programu stiže u nadolazećim danima. Festivalski tim je potvrdio da je veliki broj izvođača izuzetno željan nastupiti ovog leta. Mnogi su bili u izolaciji mesecima, odvojeni od fanova, pa EXIT vide kao mogućnost da se svi zajedno  ponovo ujedine.

(Visited 33 times, 1 visits today)