Otvoren konkurs Play at Exit 2011


Exit FestivalOtvoren je peti konkurs za nastup na Exit festivalu pod nazivom „Play at Exit“. Od petka, 18. februara do 5. maja 2011. godine svi zainteresovani solo izvođači, bendovi i disk džokeji mogu da konkurišu za nastup na nekoj od festivalskih bina.

Svi zainteresovani konkurišu tako što će se registrovati na našem sajtu. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2011, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na “Play at Exit 2011“.

Ove godine vaši facebook prijatelji i ostali posetioci sajta sa nalogom na najpopularnijoj mreži kod nas, mogu vam pomoći da nastupite na Exit festivalu. “Like” dugme pored imena benda, otvara vrata Exit Music bine za tri benda ili disk džokeja sa konkursa.

Osim toga, pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs. Naši partneri iz soundcloud-a promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, svoj soudcloud profil možete napraviti na ovom linku.

Prošle godine na konkurs „Play at Exit“ prijavilo se više od 570 izvođača. Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu nastupali su na EXIT Music Live bini, ali i na većim binama poput Fusion, Explosive i Elektrana. Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja, a pobednicima se pruža mogućnost da se nađu na “Exit Music Live” kompilaciji, koja će biti objavljena u okviru Exitove online etikete.

Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja.

(Visited 67 times, 1 visits today)