Otvaranje bašte KST-a (nagradna igra)


kst_otvaranje_baste_2012Najavili smo već tradicionalno otvaranje bašte KST-a za dan mladosti. Godinama kasnije i dalje pamtimo štafetu, kape i marame, šarene koreografije hiljade omladinaca na stadionu JNA, pionirske zakletve koju mnogi od nas i danas znaju. Ovogodišnja žurka za Dan mladosti u bašti KST-a ima sve predispozicije da ostane zapamćena godinama kasnije.

U ovogodišnjem KST-ovom izdanju Dana mladosti nastupaju The Long Noses, The Dibidus, Atheist Rap i Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi.
Ako još uvek ima karata u prodaji, možete ih nabaviti svakog radnog dana na blagajni kluba u periodu od 09-17 časova, kao i u večernjem terminu od 23-03 po ceni od 300 dinara.

A mi ne bi bili mi da i ovog puta nemamo za vas karte na poklon. Delimo 2 x 2 karte za najbrže od vas. Kako red nalaže, odgovorite na pitanje u komentaru ispod teksta na sajtu, i karte su vaše. Dobitnici će biti kontaktirani na mail a na našoj facebook strani biće objavljena imena dobitnika. A pitanje glasi: Koji bendovi nastupaju na otvaranju bašte KST-a?

Nagradna igra traje do petka 25.05. u 18h.

(Visited 65 times, 1 visits today)