Otplešite svoj blues u Boćarskom domu!


Chris Rea Trebalo je proći deset godina, ali dočekali smo! Britanski kantautor Chris Rea još je jesenas objavio novi album a sada u sklopu turneje pod istim nazivom stiže i u Hrvatsku.

„The Santo Spirito Project“ uz novi studijski album uključuje i dva filma na DVD-u, koje je napisao i režirao sam Chris, a dotiču se problema borbi sa bikovima uz španjolsku gipsy glazbu u jednom filmu te čovjekovu potragu za istinom na putovanju u Firenci u drugom filmu. Glazba koja prati oba filma sadržana je na dva CD-a. Chris objašnjava svoje razloge za takav ambiciozan projekt: „Volim stvaranje i strastveno vjerujem da umjetnik uvijek treba biti u potrazi za isprobavanjem novih načina približavanja svojih ideja publici. Ne bi smjelo biti bilo pravila i, za Boga miloga, postoje alternative raznim talent TV showovima. Ponekad, oni koji su imali izuzetno dobru sreću u glazbi dopuštaju samo takvim emisijama da postavljaju glazbeni i kulturni dnevni red dok sami zapravo ne rade ništa novo i drugačije.“ Budući da je u posljednje vrijeme zagrebačka koncertna ponuda podignuta na višu razinu, ne sumnjam da će ovaj koncert biti jedan od highligteova 2012.

Zagrebački koncert Chris Ree održat će se u četvrtak 16. 2. 2012 u Boćarskom domu i najavljen je u 20 sati. Kapacitet je ograničen na 2080 ulaznica i možete ih pronaći po cijeni od 290 kn (stajanje) i 300 kn (sjedenje) na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske i inozemstva u sastavu Eventim.

(Visited 40 times, 1 visits today)