OTPevaj, OTPleši, OTPadni na Exit-u 2013


OTPevaj, OTPleši, OTPadni! EXIT 2013.Za sve ljubitelje festivala, za one koje vole da pevaju, plešu i za one koji znaju da otpadaju sa stilom, OTP banka i EXIT vas pozivaju na učešće u akcijima koje vam mogu omogućiti ulaznice za najbolji festival u Evropi. Akcije su zabavne, izazovne i krajnje jednostavne.

Ukolko voliš da pevaš: OTPevaj!
Ukoliko voliš da plešeš: OTPleši!
Ukoliko veruješ da je biti hedonista umetnost, voliš da blejiš i radiš to na poseban način-OTPadni!

Snimi sebe kako pevaš na ulici, pijaci u tržnom centru, na vrhu zgrade, ispod vode, u liftu, u hali, na tavanu, na najzabavnijem mestu koje možeš da smisliš. Ili, kako plešeš u sobi, u velikim i malim prostorima, otvorenim ili zatvorenim. Snimi ili pošalji fotografiju sebe kako blejiš, sediš, ležiš, odmaraš, meditiraš, kuliraš ili otpadaš… na najčudnijem mestu koje možeš da smisliš, u fotelji na ulici, na lejzi begu u prodavnici, na krevetu koji je na plaži…

Ovo nije potraga za savršenim glasovima ili plesnim koracima. Ovo je poziv na kreativnost, inovativnost i pre svega dobru zabavu.

5 jednostavnih koraka do nagrade:

  • 1. Napravi snimak ili fotografiju
  • 2. Okači ih na na svoj facebook profil, obraćajući pažnju da je post podešen na „public“
  • 3. U statusu tog posta stavi tag #ExitOTPevaj, #ExitOTPlesi, #ExitOTPadni u zavisnosti od konkursa na koji se prijavljuješ
  • 4. Post je potrebno da šeruješ na Exit Festival page
  • 5. Pozovi drugare i skupi što više lajkova

Svi sadržaji će biti vidljivi i na Facebook stranici OTP banke. 50″OTPevača“, 10 „OTPlesača“ i 10 „OTPadača“ koji dobiju najviše lajkova ulaze u uži krug, a Exit i OTP tim će izabrati veliki broj pobednika za svaki segment takmičenja. Komplet ulaznica za EXIT dobija 30 najboljih učesnika u kategoriji OTPevaj, 5 najboljih u kategoriji OTPleši i 5 najboljih u kategoriji OTPadni.I to nije kraj! Svih 30 učesnika koji su pobedili u akciji OTPevaj idu u veeeeliko finale koje će se odigrati na samom EXIT festivalu na stejdžu OTP banke, gde će imati priliku da još jednom pokažu svoje umeće i osvoje ovoga puta novčane nagrade.

(Visited 20 times, 1 visits today)