Osvojite karte za Kišobran žurku u KST-u, nastupaju Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire (nagradna igra)


Kišobran @ KST, Beograd„Kao ozvaničavanje iskoraka organizacije ka statusu etikete,“ u subotu 7. jula „Kišobran“ organizuje koncert bendova Nežni Dalibor i Thank You Baudelaire u bašti KST-a, koji će biti praćen sprecijalnopripremljenim VJ-ingom.

Posle koncerta nastavlja se standardna Kišobran DJ/VJ žurka, kojoj su posetioci KST-a mogli da prisustvuju prošle godine.

Unutar kluba organizovano je Silent Disco veče na kome će se puštati electro i indie muzika.

Thank you Baudelaire, indi-rock-dance bend, nastao je 2011. godine, a njihov EP „Racing Raindrops2, prvo je izdanje „Kišobrana“ kao muzičke etikete.

Nežni Dalibor je još jedan bend sa kojim „Kišobran“ duže sarađuje. Ovaj indie-rock bend izdao je prvi album „Sredstva i veštine“ 2008. godine, sa kojih pamtimo hitove „Značajan događaj“ i „Samo magli“.

Drugi album „Normalan život“ došao je tri godine kasnije sa pesmama kao što su „Ne postojim“ i „Glupi avgust“, a sad imate priliku da ih uživo u subotu čujete sa bine KST-a.

Svirka počinje u 23 časova, a za ulaznice spremite 200 dinara ili brzo, ali pažljivo nastavite da čitate:

Za dva vredna čitaoca portala RockSvirke.com opet smo sredili besplatne karte! Za razliku od prethodnih puteva, nećemo vam postaviti pitanje, čiji je tačan odgovor uslov za osvajanje karti, jer ko će da misli na ovu vrućinu?! Wink

Sve što treba da uradite jeste da postavite bilo koji komentar ispod ovog teksta (ne na Facebook stranici portala) do petka 6. jula u 18 časova i dva najbrža čitaoca će dobiti po dve karte za koncert u subotu.

Ukoliko imate problema sa postavljanjem komentara, molimo da pošaljete prazan mejl na office@rocksvirke.com.

Dobitnici će biti kontaktirani mejlom, a na našoj Facebook strani objavićemo njihova imena.

(Visited 56 times, 1 visits today)