Opća Opasnost ekranizovala pesmu „Nenapisana stranica“


opca_opasnostBend Opća Opasnost objavio je 29. maja na Jutjubu novi singl pod nazivom „Nenapisana stranica“., a od 17. jula pred vama je i spot. Više o tome možete pročitati ovde.

Spot je, složićete se, izuzetno zanimljiv. Na samom početku u kadrovima se smenjuju članovi benda i dvoje mladih, nekad i sad. Gde je sreća, uvek ima i tuge, jer bez crne, bela ne bi vredela. Nećemo vam sve otkrivati.

Za ljubav se treba boriti. Čuli ste ovo do sada ko zna koliko puta ali, koliko ste puta to zaista i uradili i da li ste uopšte?

Melodičnost pesme i povezanost s njom „na prvu“ je ono što je još više pohvaljuje. Izdvojili bismo i istančano smenjivanje instrumenata u dominaciji, kao i prelivanje u emociji sa vokalom.

Autor muzike i teksta ove numere je Mario Vestić, za aranžman je bio zadužen bend, produkciju je radio Branimir Jovanovac zajedno sa bendom, a video produkciju Studio 69.

Režiju potpisuje Marko Zeljković Zelja a uloge u spotu su tumačili: Ivan Čačić, Martina Stjepanović, Vladimir Andrić i Matea Grabić.

Lokacije snimanja su bile Željeznička stanica Vinkovci i Hotel Kunjevci.

„Prošli smo puno tog’, zar ne,
od smijeha do suza,
sve što jedna ljubav može proć'“

(Visited 72 times, 1 visits today)