Ólafur Arnalds dolazi u Beograd


U sredu, 20. novembra, u beogradskom Sava Centru koncert će održati islandski kompozitor, muzičar i producent Olafur Arnalds.

Olafur je trenutno na velikoj svetskoj turneji, koja prati izlazak njegovog poslednjeg albuma – re:member i koja podrazumeva 125 koncerata, uključujući i rasprodate koncerte u Rojal Albert Holu i Sidnej Opera Hausu. Olafur i njegov tim kolega i muzičara su na ovim nastupima objedinili prošlost, sadašnjost i potpuno novi materijal, u jednom novom svetlu.

Turneja uključuje jedinstveni žičani gudački kvartet, bubnjeve/perkusije, kao i Olafurovu plejadu klavira i sintisajzera.

U centralnom delu koncerta nalaze se dva samosvirajuća pametna klavira u čiji su razvoj Olafur i njegov tim uložili preko dve godine. Oni su istovremeno i komponuju i predstavljaju glavni deo nastupa uživo. Svaki put kada sviraju je pomalo drugačije, što svaki nastup čini jedinstvenim.

Ulaznice za ovaj događaj, po ceni od 2200, 3200, 3700, 4200 dinara, biće dostupne od petka, 26. jula na blagajni Sava Centra, kao i na svim prodajim mestima mreže Ticket Vision i online na www.tickets.rs.

(Visited 11 times, 1 visits today)