Šokantna odluka frontmena Hladnog piva


Mile Kekin - Hladno pivoPevač zagrebačkog Hladnog piva Mile Kekin priredio je istinski šok za mnogobrojne fanove i poštovaoce porukom na svom blogu „Blog te mazo“ sa kojom se oprašta od njih, naslovljenom: „Doviđenja ili možda zbogom“!

U trenutku kad je bend krenuo da promoviše sveže objavljeni CD album „Svijet glamura“ regionalnom turnejom „Dodvoravanje“, na kojoj 17. juna stižu i do Arsenal Festa u Kragujevcu, Kekin je odlučio da prekine sa pisanjem svojih izuzetno praćenih i komentiranih blogova na http://bigblog.tportal.hr/mile!

U obrazloženju odluke koja je iznenadila čak i dobre poznavaoce prilika oko Kekina, Mile piše, a mi delomično prenosimo:

„Dragi čitatelju mojih blogova, došao je povijesni trenutak da se oprostim. Znam da ću ti nedostajati, ali ako ti je utjeha, i ti ćeš meni. Nedostajat će mi ti divni sati milovanja mog golemog ega dok čitam komentare ispod postova: „Mile, legendo!“, „Mileta za predsjednika!“, „Napiši knjigu. Genijalno“, „Mile, komunjaro smrdljiva“, „Nije valjda da te plaćaju za ova sranja“. Sve će mi to faliti… Zašto onda odlazim ako je bilo sve tako savršeno? Pazite sad floskulu: Trebam malo odmora od sebe…“

Više o Miletovim razlozima odlaska sa svog bloga možete naći upravo tamo, a uz to zanimljivo je pročitati gomilu komentara podrške koji stižu na „Blog te mazo“.


U petak 17. juna druge večeri novog kragujevačkog rok festivala, u fantastičnom koncertnom prostoru Kneževog arsenala, srpski Irci Orthodox Celts i kultni rege Del Arno bend iz Beograda pridružiće se najpopularnijem hrvatskom pank-rok sastavu Hladnom pivu.

Legendarni Partibrejkers, Svjetski MegaCar Rambo Amadeus i sve popularnije sarajevske Letu štuke, uz Dubioza kolektiv, nastupiće u subotu 18. juna treće, završne večeri Arsenal festa u Kragujevcu.

Pre Kelta, Piva i Arna 17. juna nastupiće i kragujevački metalci Darkšajns (Darkshines) i pankeri Čovek bez sluha, a svirke treće veče 18. juna otvaraju beogradski povratnici The Dibidus.

Ali to nije sve što vam pripremaju organizatori prvog Arsenal festa Long Play i Dom omladine Kragujevca!

Za drugu, odnosno treću veče Arsenala pojedinačna ulaznica košta samo 500 dinara! Komplet za te dve večeri je još jeftiniji – 800 dinara! Takav neverovatan popust trajaće samo do 5. juna kada pojedinačna ulaznica ide na 700, a komplet na 1.000 dinara.

Pitate se zašto festival najavljujemo od kraja i šta je sa prvom večeri? Pa najbolje stvari dolaze na kraju!

Prve večeri prvog Arsenal festa u četvrtak 16. juna sviraju „Buđav lebac“ hitmejkeri S.A.R.S. i zagrebački pop fenomen Džinks (Jinx), kultni povratnici 16 osam 23, i učenici muzičke škole Oktava iz Kragujevca, takoreći besplatno za publiku. Za ulaz će biti dovoljno samo da pokažete kartu koju ste kupili za jednu od dve preostale večeri Arsenal festa!

Prodajna mesta su:
KRAGUJEVAC – Dom Omladine, biletarnica G.D.Šumadija, Music Shop „Dr Studio“ i kafe klub „Nemam Ve De“
ČAČAK – klub „Velvet“
KRALJEVO – kafe klub „GOLUB“
ARANĐELOVAC – rok klub „Krug“
JAGODINA – TNT Music
S.PALANKA – Irish club Dr. Watson
KRUŠEVAC – kafe klub „GRIZZLY“
POŽEGA – kafe klub „BURENCE“
UŽICE – kafe kuća čaja „ZEN“

U Beogradu su prodajna mesta: TC Ušće – infopult, Bilet centar, Biletarnica Beogradske Arene, Biletarnica Doma Sindikata, Knjižara Vulkan Sremska. Prodajna mreža (vaučeri): Knjižare Delfi, Knjižare Vulkan, Corner Shopovi, Ekspoziture Privredne banke Beograd.

Online prodaja: www.tickets.rs

(Visited 47 times, 1 visits today)