Oh!Pears (Usa), Went i While @ KC Grad, Beograd


Oh!Pears, Went, While @ KC Grad, Beograd27.06.2011, 21:00
Oh!Pears (USA)
KC Grad, Beograd

Oh!Pears(USA)
Went(Bg)
WHILE(Bg)

Posle niza godina sviranja u jednom od najinteresantnijih bendova američke indie scene u protekloj dekadi – Pattern is Movement, Corey Duncan vratio se sa novim projektom. Oh!Pears prestavlja neobičnu kombinaciju muzike njegovog prethodnog benda i odgoja u porodici sa dugom tradicijom klasičnog muziciranja. Jednostavnije opisati i verovatno komplikovanije zamisliti, zvuk ovog benda nalazi se negde na pola puta između Dirty Projectors/ Beirut/Grizzly Bear i Čajkovskog. Debi EP ovog momka iz Filadelfije – „Fill Your Lungs“, intimna je priča o neprestanoj borbi za sopstveni identitet, kroz odrastanje u konzervativnom, ekstremno religioznom okruženju.

Puna postava njegovog benda za predstojeću turneju biće redukovana, ali ništa manje moćna. Orkestar od 13 članova zameniće četvoročlani bend sa bubnjem, gitarom, violinom i čelom.

Pored Oh!Pears ovaj koncert biće prilika da po prvi put čujemo lo-fi pop duo WHILE sa bivšim/sadašnjim članovima nekoliko beogradskih bendova (CutSelfNot, 36 Daggers, Jaibo!, Let’s Grow) kao i prekaljenu lo-fi indie/folk skupinu Went koja se polako sprema za svoje treće izdanje.

Cena karte je 500 u pretprodaji (šank KC Grad), a 600 dinara na dan koncerta.

Organizacija: Supersizeshe

(Visited 35 times, 1 visits today)