Obojeni Program u Novom Sadu i Beograduobojeni_program_koncerti_Kultni novosadski sastav Obojeni Program nastupiće u petak (12.10.) u Novom Sadu i u subotu (13.10) u Beogradu u organizaciji koncertne agencije „Odličan hrčak“.

 Koncert u Novom Sadu održaće se u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5).Dan kasnije Obojeni Program nastupa u Beogradu i to u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22).

Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?”, ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere. Sa novim izdanjem Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike (MTV Domaćica, Jelen top 10, Diskomer, Pop mašina…), a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Karte za koncert u Novom Sadu koštaju 500 dinara i mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, dok za koncert u Beogradu morate izdvojiti 600 dinara, a prodajna mesta su: Eventim, kafe Šikarica(Skadarska 22), Pinball Wizard Records

(Visited 70 times, 1 visits today)