Objavljena imena glavnih izvođača na festivalu „Vodova Fest“


Vodova_Fest_2013Grupe Dubioza kolektiv, Bad Copy, Prti Bee Gee, Dead Saw, Muzika poludelih, UNIJA i Sajsi MC nastupiće ove godine na festivalu „Vodova Fest“ koji će se održati 19. i 20. jula u Ruskom Krsturu.

„Vodova fest 2013“, festival koji je prvi put održan pre sedam godina, osmišljen je sa ciljem da privuče i pokrene različite ljude i uz dobru muziku ih upozna sa Vojvođanskim Rusinima i Ruskim Krsturom odnosno, opštinom Kula. Broj zainteresovanih se povećava iz godine u godinu, da bi 2012. godine dostigao cifru oko 6000 posetilaca.

Ove godine organizatori su napravili novinu tako što su uveli hip hop veče koje će se održati u petak. Tom prilikom nastupiće Bad Copy, Prti Bee Gee, Sajsi MC i novosadska grupa  UNIJA, dok je subota rezervisana za bendove Dubioza kolektiv, Death Saw, Crazy Cousins i sastav Muzika poludelih.

Kupovinom seta karata za festival postoji mogućnost da se odabere rezervacija kamp mesta i putovanje brodom do festivala i nazad koje je uračunato u cenu ovog seta. Putovanje brodom je i jedan od glavnih aduta festivala. Space Motion Party brod polazi iz Novog Sada na dan festivala, a putovanje traje sedam do osam sati. Kapacitet za plovidbu iznosi sto osoba, međutim, kada stigne na odredište, postaje i jedna od najinteresantijih bina na festivalu, pa može da primi više od 200 ljudi.

Sa vaučerom za karte dobija se i vaučer za kamp. Broj kampera je ograničen, a pored kupljenog seta karata potrebna je još i prijava putem sajta kao i kamperska oprema. Kamp je smešten u neposrednoj blizini samog festivala na ruskokrsturskom bazenu. Za kampere su obezbeđeni tuševi, kao i šankovi koji rade tokom celog dana.

Tradicionalno se uz sam festival održava i moto susret, koji organizuje moto klub “Fire eyes” Ruski Krstur. Prostor za moto susret je posebno ograničen i postavljena je ograda, a nalazi se odmah pored glavne bine.

Dnevna ulaznica košta 500 dinara, komplet je 900 dinara, a paket koji uključuje dvodnevne ulaznice, boravak u kampu i mesto na brodu je 1200 dinara. Ulaznice se mogu kupiti online na www.gigstix.com.

(Visited 83 times, 1 visits today)