Objavljen novi album i spot benda Popečitelji


Popečitelji - SijalicaNakon spotova za numere „Novo društvo“ i „Loše društvo“ kojima su predstavili singl i najavili novi album, članovi benda Popečitelji su, kako su ranije obećali, prekjuče okačili album „Sijalica“ na njihov sajt kako bi fanovi mogli besplatno da ga preuzmu.

Tom prilikom objavili su i spot za numeru „Sijalica“.

„Ovo je album na koji smo posebno ponosni. Svaki deo procesa vezan za usnimavanje i kasniju obradu zvuka uradili smo u sopstvenoj režiji u našem studiju i više smo nego zadovoljni kako je to ispalo“, objašnjavaju Popečitelji.

Njihov zvuk je uvek bio interesentan, a sa novim albumom prevazilaze sami sebe. Sada sa još neverovatnijim fuzijama žanrova i upečatljivim spojem tvrdokornih ritam i bas deonica kao i odvrnute klin gitare, slušaoca prosto pune elanom i pozitivnom energijom.

Album „Sijalica“ će u narednih mesec dana biti dostupan za besplatno preuzimanje. Može da se nabavi i u CD formatu (izdavač Odličan hrčak) u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) i u Dallas Music Shopu (Sremska 2), a moguće ga je naručiti i na sajtu izdavača.

(Visited 70 times, 1 visits today)