NS Koncert Godine – Kompletirana lista izvođača


koncert_godine_2012Jubilarni, trinaesti, NS Koncert Godine biće održan u subotu, 22. decembra, dan posle smaka sveta!

U velikoj dvorani SPC „Vojvodina“ (Spens) publici će se predstaviti:

– Hladno pivo

– Dubioza kolektiv

– Block Out

– Orthodox Celts

– Eyesburn

– Ritam nereda

– Atheist Rap

– Sve barabe i

– S.A.R.S.

Završen je i konkurs za „Bez prekida“ binu.

Od ukupno 156 predloga za bendove koji su želeli da nastupaju na njoj, najviše glasova dobili su demo sastavi Impuls i Žuta minuta, koji će i otvoriti program Koncerta Godine na u 16:30h.
Imajući u vidu u vaše mnogobrojne komentare i lajkove, ostale bendove je odabrao NS Koncert Godine.

Pored ta dva benda, na „Bez prekida“ bini, nastupiće i Trula koalicija, Čovek bez sluha, ZAA, Saša 21, Iskaz i Feud.

Izvođači na ovoj bini omogućiće publici da neprekidno uživa u muzici tokom svih 10 sati trajanja programa.

I Ove godine, od 16h manifestaciju će otvoriti video snimak iznenađenja. Na video bimu će se prikazati do sada neemitovan koncert  koji ne smete propustiti.

U sklopu promocije ovogodišnjeg događaja na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih Koncerata Godine (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara, Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, …), kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje Ns Plus produkcije (Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Gluve kučke, Instant Karma, Van Gogh i mnogi drugi).

Dizajn za ovogodišnji NS Koncert Godine uradio je novosadski strip crtač Bane Kerac.

Jedini koje je publika tražila, a koji na žalost, i pored velike želje nisu u mogućnosti da nastupe na trinaestom NS Koncertu Godine su Goblini. Njihov frontmen, Branko Golubović Golub, koji trenutno radi u Pakistanu poručuje fanovima: Koncert Godine je oduvek bio naš omiljeni događaj. Na određen način mi smo i potekli iz Novog Sada. Ove godine smo planirali učešće, ali smo zbog mojih obaveza u poslednjem trenutku morali da odustanemo. Sve ćemo učiniti da vam se sledeći put obavezno predstavimo, nadamo se i sa novim pesmama. U svakom slučaju ne propustite naš i vaš NS Koncert Godine!“

Ulaznice po ceni od 1.000 dinara možete kupiti online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u svim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, knjižari Bulevar Books, knjižari Serendipiti Spens, caffeu Machiatto Mercator i naravno na blagajni Spens-a u Novom Sadu.

Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.250 dinara.

Više o koncertu možete pročitati ovde.

(Visited 81 times, 1 visits today)