NS Koncert godine 2016!


Koncert godine 2016Široku rokenrol masu Novog Sada, a i šire okoline i ovog drugog decembarskog vikenda obradovaće tradicionalni sedamnaesti NS Koncert godine. U subotu, 10. decembra, od prvog mraka do duboko u noć, u velikoj hali SPENS-a, dobru rokenrol energiju promovisaće 9 grupa. Neke od njih su veterani Koncerta godine kao što su Goblini, uvek rado viđeni u Novom Sadu, Van Gogh, koji proslavlja 30 godina muziciranja, a i koji je bio u postavi prvog Koncerta godine, Ritam Nereda, domaćin, Bjesovi, čiji se koncerti pamte, Direktori, koji ponovo praše nakon decenijske pauze i čije se svirke iz devedesetih i dan danas prepričavaju. Priliku da premijerno sviraju imaće Čovek Vuk, nastavak nekadašnjeg Block Out-a, Irie FM, visokokvalitetno muziciranje u znaku regea, Urban & 4, mističnost, poezija i rokenrol i Kolja i Grobovlasnici, skup vrhunskih muzičara predvođeni legendarnim glumcem Nikolom Pejakovićem.

Čast da otvore ovogodišnji festival pripašće mladim i neafirmisanim bendovima – pobednicima 50. zaječarske Gitarijade, sastavu Hadži prodane duše, kao i grupi Harlekin, koja je pobedila na Gitarijadi Vojvodine u Kisaču. Novi Sad će tog 10. decembra biti centar muzike u Srbiji.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i na blagajni SPENS-a, po cenama od 1250 dinara za parter i tribinu Zapad 2 i 1350 dinara za tribinu Zapad 1 (sedenje). Cena karata na dan koncerta, ako ih ostane u prodaji, iznosiće 1450 dinara.

(Visited 158 times, 1 visits today)