NS Koncert godine 2013 (program i satnica)


NS Koncert Godine 2014Četrnaesti NS Koncert Godine biće održan u subotu 21. decembra, 2013. godine u Velikoj dvorani SPC “Vojvodina” (SPENS). U 16 časova počinje legendarna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

20 godina posle održavanja prvog Koncerta Godine, 1993. na ovogodišnjem jubilarnom NS Koncertu Godine, publici će se predstaviti sledeći bendovi: Partibrejkers, Hladno pivo, Električni orgazam, Eyesburn, Bjesovi, Six Pack, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni program, Brkovi i Feud.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara (parter) i 1.200 dinara (sedenje) mogu se kupiti od ponedeljka, 18. novembra online preko Gigstix prodajne mreže (www.gigstix.com), u svim Corner shopovima širom Srbije, prodavnici Gigstix u Pariskom magazinu, knjižari Bulevar Books, caffeu Machiatto Mercator i naravno na blagajni Spens – a u Novom Sadu.

Cena ulaznica na dan koncerta iznosiće 1.300 dinara.

Dizajn i za ovogodišnji NS Koncert Godine uradio je svetski poznat novosadski strip crtač Bane Kerac. U okviru predstavljanja ovogodišnjeg događaja na zvaničnom Koncert Godine YouTube kanalu imate priliku da slušate i gledate skoro sve najznačajnije snimke sa starih Koncerata Godine, uključujuci mnoge legendarne nastupe (EKV, Rambo Amadeus, Direktori, Deca loših muzičara , Zabranjeno pušenje, Miladojka Youneed, Bloodbath, Električni orgazam, Oružjem protivu otmičara, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi…), kao i veliki broj starih i od zaborava sačuvanih muzičkih spotova nekadašnje Ns plus produkcije (Ritam Nereda, Džukele, Love Hunters, Obojeni Program, Boye, Goblini, Bjesovi, Kristali, Gluve kučke, Instant Karma, stari Van Gogh i mnogi drugi). Takođe, u arhivi imamo, zahvaljujući ljubaznosti TVNS – a i kompletne snimke u visokoj rezoluciji nastupa svih izvođača sa prethodna tri Koncerta godine, te vam je i to na raspolaganju (Pekinška Patka, Dubioza Kolektiv, S.A.R,S., Lollobrigida, Orthodox Celts i ostali).

Požurite sa kupovinom ulaznica, jer nas očekuje još jedan nezaboravan NS Koncert Godine, događaj koje se prepričava i pamti zauvek, u subotu 21. decembra 2013. sa početkom u 16h!

Satnica nastupa:

 • 15.45 – otvaranje dvorane
 • 16.05 – Kolaps
 • 16.30 – Feud
 • 17.15 – Brkovi
 • 18.00 – Six Pack
 • 18.45 – KKN
 • 19.30 – Obojeni program
 • 20.15 – Bjesovi
 • 21.05 – Električni orgazam
 • 22.00 – Eyesburn
 • 22.55 – Partibrejkers
 • 00.20 – Hladno pivo

Organizator zadržava pravo izmene satnice i programa.

Zbog očekivanih gužvi na prilazima Spensu, organizatori apeluju na posetioce da što ranije krenu ka dvorani. Ulazi dvorane se otvaraju u 15.45h, a program počinje vec u 16.00h. Kompletan program će biti završen do 2.30h.

Prostor ispred bine neće biti ograđen, već će se u prvim redovima naći najbrži i najvatreniji fanovi. Ulaz za mlađe od 15 godina biće omogućen samo uz prisustvo starijeg (18+) pratioca.

Na mestu održavanja koncerta biće moguća kupovina hrane i pića po uobičajenim cenama. Ulaznice važe samo za zonu za koju su kupljene. Neće biti moguć prelazak iz zone parter u zone zapad 1/2 i obratno iz bezbednosnih razloga.

Na dan koncerta ulaznice ce moći da se kupe na blagajni dvorane osim ako se ne rasprodaju ranije.

(Visited 339 times, 1 visits today)